Ring oss idag på 0521-20 55 85 så besvarar vi era frågor

Hjärtstartare till bra pris

Med en hjärtstartare ökar överlevnadschansen mångfaldigt.

Hjärtstartare Philips Akutgruppen s

Välj en pålitlig och lättanvänd hjärtstartare från Philips

- Världens mest sålda hjärtstartare -

Ring oss på 0521-205585 så berättar vi mer!

 

hjärtsäker zon         sis logga  logga 2017

 

Alla kan drabbas av ett plötsligt hjärtstopp och med en hjärtstartare ökar överlevnadschansen mångfaldigt.

Hos oss får ni hjälp att välja en passande modell, och vi utgår vanligtvis från HeartStart-serien från Philips. Dessa hjärtstartare är, enligt oss på Akutgruppen och många andra, världens bästa, säkraste och mest lättanvända hjärtstartare på marknaden. Ingångsmodellen HeartStart HS1 ligger dessutom mycket bra i pris, och är den perfekta modellen för de flesta av våra kunder. 

Ni som har behov av en extra robust och vatten-/dammtålig modell väljer istället den lika lättanvända HeartStart FRx. Detta är en modell som är särskilt populär hos många räddningstjänster.

Proffsanvändaren, som t ex ambulans och sjukvårdsgrupper, väljer gärna HeartStart FR3. 

För kunder som idag har hjärtstartaren HeartOn A10 från Mediana, och vill utöka med fler apparater av samma modell, erbjuder vi även den modellen. 

Vi säljer och utbildar er i hjärtstartare och kan dessutom hjälpa till att skapa en Hjärtsäker Zon. Alla våra hjärtstartare kan beställas i förstahjälpenbutiken eller via telefon 0521-20 55 85.

 

Förstahjälpenbutiken webshop

 

Det arbetssätt för Hjärtsäker Zon som vi på Akutgruppen, tillsammans med Hjärt-lungfonden, har arbetat efter de senaste åren finns nu fastlagt som en svensk standard. Klicka på SIS logga för att ladda ner! 

Våra modeller

Vi jobbar främst med modellerna ur HeartStart-serien från Philips och här nedan kan ni läsa mer om varje hjärtstartare ni har att välja bland.

 

Philips HeartStart

Philips - HeartStart

Den välkända HeartStart-serien består av lättanvända apparater av högsta kvalitet. Standardelektroder med elektrodkontroll samt detaljerad HLR-guide gör dem lämpliga för alla typer av miljöer. Dessa är världens mest sålda hjärtstartare! Allmänheten väljer mellan HS1 och FRx som båda är särskilt utvecklade för att kunna användas av personer utan utbildning i HLR. (Dock rekommenderar vi starkt att komplettera med HLR-utbildning i alla fall.) Pris ca 12.800 SEK exkl.moms utan väska. Ring 0521-20 55 85 för mer information.

I de fall där det kan finnas varierande kunskaper i HLR hos användarna, är Philips HeartStart den hjärtstartare som kan ge allra mest hjälp. Philips har dessutom en särskild elektrodkontroll som innebär att apparaten säger till om man missat utgångsdatum på elektrodförpackningen (eller någon har råkat öppna den av nyfikenhet). Då torkar elektroderna och de kan vara oanvändbara. 

Vi erbjuder alltså flera olika modeller av hjärtstartare, där Philips är kända för sin mycket höga kvalitet. Utöver Philips säljer vi också hjärtstartaren HeartOn från Mediana som även den är välkänd för sin kvalitet och sina goda resultat. 

För proffsanvändaren finns Philips HeartStart FR3. Detta är en defibrillator som kan fås med EKG-kurva. Vi kan även leverera apparaten som 2-språkig, vilket är perfekt i internationella miljöer.

För utökad flexibilitet kan ni nu även välja alternativet att hyra en hjärtstartare från cirka 270 SEK / månad exkl.moms.

 

image001b

värmeskåp hjärtstartare 2

Förvara hjärtstartaren utomhus, året runt!

Det är smart att göra sin hjärtstartare tillgänglig dygnet runt, året runt, genom att använda vårt värmeskåp. I detta larmade skåp är hjärtstartaren skyddad mot våra svenska vintertemperaturer, alltid redo att användas vid ett plötsligt hjärtstopp. Oftast klarar värmeskåp inte lägre -20 grader, men detta skåp klarar hela -25 grader. Motsvarande skåp finns även för inomhusbruk.

Vårt mål

Vårt mål är att ni skall få en hjärtstartare som fungerar på er arbetsplats eller i er organisation. Vi arbetar därför alltid i nära samarbete med våra kunder för att hitta just den defibrillator som är mest lämplig för er. 

Vi rekommenderar alltid våra kunder att välja ett fabrikat som funnits länge på marknaden. Anledningen till detta är enkel. Det dyker då och då upp nya, okända märken och vi kan helt enkelt inte garantera hur bra eller pålitliga de verkligen är i ett akut läge. Genom att istället välja en pålitlig hjärtstartare av ett etablerat märke kan ni känna er säkra på att ha en apparat som faktiskt fungerar den dagen ni behöver den. En tidigt påbörjad HLR av god kvalitet är helt enkelt A och O vid hjärtstopp.

En hjärtstartare är en investering i en arbetsplats där alla medarbetare kan känna sig trygga även om de skulle drabbas av ett plötsligt hjärtstopp. Ett val som enkelt sagt kan innebära skillnaden mellan liv och död. 

Välkommen till oss för att hitta eran hjärtstartare – redan idag.