Ring oss idag på 0521-20 55 85 så besvarar vi era frågor

Brandskydd kurs

Kursfakta

Se kursavgifter för våra olika instruktörsutbildningar på Instruktörsakademiens hemsida.Aka logga

Hos oss kan du bli Certifierad Instruktör i

  • Vuxen-HLR
  • Barn-HLR
  • D-HLR
  • Första hjälpen

HLR-instruktörsutbildning i Göteborg, Stockholm & Malmö

mikael ambulans

Mikael Lundgren
Huvudinstruktör i Vuxen-HLR, Barn-HLR, D-HLR, S-HLR, Första hjälpen samt Ambulanssjuksköterska

 

Alla människor kan vid något tillfälle i sina liv hamna i en situation då en medmänniska behöver ens hjälp. Vid plötsliga sjukdomsfall eller oväntade olyckor kan hjärt- och lungräddning då vara det som gör skillnaden mellan liv och död. För att detta skall bli verklighet krävs dock att så många som möjligt kan just hlr och har den kunskap man behöver för att gripa in när och om det behövs. 

Vi på Akutgruppen erbjuder hlr instruktörsutbildning till riktigt bra pris i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Den som exempelvis bor i Norrland kan enkelt flyga ned till Stockholm-Arlanda och sedan åka gratis hotellbuss direkt till konferenshotellet Arlanda Hotellby där vi håller kursen för att bli hlr instruktör. 

Varje företagare vet att en arbetsplats där man känner trygghet är en där medarbetarna också trivs. Att investera i att låta utbilda en eller flera egna HLR-instruktörer eller första hjälpen-instruktörer på arbetsplatsen har en mängd fördelar. 

Det är först och främst både tidseffektivt och långsiktigt ekonomiskt eftersom dessa både kan nyutbilda och repetitionsträna sina arbetskamrater. Dessutom är det bra för arbetsplatsen att ha en fast person att vända sig till med frågor eller undringar kring ämnet hjärt- och lungräddning.

Vi är måna om att alla som går en hlr instruktörsutbildning hos oss skall känna sig nöjda med kursen och de kunskaper som den ger. Vår huvudinstruktör Mikael har mycket stor erfarenhet av att utbilda nya HLR-instruktörer och hjälper alla deltagare med stor professionalitet. När man väljer att bli hlr instruktör via Akutgruppen arbetar man alltid med högkvalitativ utrustning och får tillgång till den senaste informationen inom området.

Fräscha kunskaper är en av de viktigaste nycklarna till att på ett framgångsrikt sätt kunna verka som hlr instruktör på sin arbetsplats. Hos Akutgruppen kan man därför nu delta i vidareutbildningen för befintliga HLR-instruktörer; Första hjälpen-instruktör! 

I denna kurs blir man certifierad instruktör enligt HLR-rådets nya utbildningsprogram i första hjälpen. Kursen går under 1.5 dagar där vi gör en djupdykning i övrig första hjälpen samt repeterar basal HLR, luftvägsstopp och AED.

Som nyutbildad HLR-instruktör eller Första hjälpen-instruktör från Instruktörsakademien så har du rabatt på inköp av utbildningsmaterial som HLR-dockor och annat.

actfast övningsväst akutgruppen  Resusci baby qcpr skillguide HLR hjärtstartare Lundgren Vänsterny


 Vi utbildar alltid enligt gällande riktlinjer från Svenska Rådet för HLR

 Se kommande öppna kurstillfällen i Stockholm-Arlanda, Göteborg och Malmö.


 

Aka logga