Ring oss idag på 0521-20 55 85 så besvarar vi era frågor

Kundreferenser

Vi har många hundra nöjda kunder (företag, kommuner och myndigheter) inom HLR och första-hjälpen

Här är kommentarer från några av våra kunder:

Mycket positivt. Bra innehåll. Du är lugn och metodisk...Jag har fått bara positiva kommentarer 'kanon'. Även föräldrarna var väldigt nöjda.

- AnnMarie Pettersson
Familjedaghemmet Biskopsgården

Vi har nu alla genomgått kursen och känner oss fyllda av tillförsikt att kunna hjälpa personer i nöd. Det var en tuff utbildning men mycket bra. Jag tror alla är mycket nöjda med både innehållet och instruktören.

- Eliza Zanders
Andrén & Söner

Hej Mikael! Vi är jättenöjda med kursen och dess innehåll, och du är en jättebra pedagogisk o. seriös lärare. Berättelser ur 'verkliga livet' är jättebra inslag!

- Anja Krook
Bilfinger Berger AB

Mycket intressant och informativ utbildning. Bra blandning mellan teori och praktik. Kunnig och inspirerande instruktör.

- Bengt Karsten
Osby Mekan AB

Jag kan bara ge er positiva kommentarer. 1. Sakligt 2.Bra upplägg 3.Lagom lugnt tempo 4.Bra föreläsare. Kanon!

- Joel Börjesson
Lundin & Börjesson Måleri AB

Bra och intressant kurs! Bra blandning mellan teori och praktiska övningar, där du växlade mellan teori och praktik på ett bra sätt (lagom långa delpaus). Bra att alla fick låna en egen docka. Förtroendeingivande & kunnigt intryck, med exempel från egna erfarenheter som 'ambulansskötare'. Goda möjligheter som kursdeltagare att få ställa frågor & få respons på praktiska övningar. Sammantaget är vi mycket nöjda med din utbildningsinsats.

- Marita Christmansson
Atlet AB

Jag tyckte det var jättebra", "Systematiskt och bra upplagt!", "Jag tycker det var jättebra! Kan jag få namn och telefnr till han som höll i det? Min make är intresserad att få honom till sitt jobb", "Jag tycker det var bra, han tog upp olika moment på ett bra sätt och var informativ på alla sätt och vis", "Hej, jag tyckte det var en bra kurs och det kändes användbart", "Jag tycker att det var mycket bra", "det var en mycket bra kurs. han var konkret, lätt att förstå och lyssna på och förde kursen framåt hela tiden. Vidare var det mycket värdefulla kunskaper. Vi borde upprepa detta varje år", "Jag tycker det var riktigt bra. Det var lagom långt, han som höll i det verkade kunnig och gick även igenom annat än bara HLR som var bra, om olyckor, sjukdomar m.m", "Tycker ALLT var jättebra, jätteglad at jag fick lära mig detta, dessutom delade Mikael med sig av allt annat runt omkring, om det skulle inträffa en olycka, kanonbra.

- Samlade deltagarkommentar
Advokatfirman Glimstedt

Det allra bästa var att alla hade varsin docka så att man kunde jobba samtidigt. Noggrant genomfört, man kände att man fick med allt man behövde veta. Bra att även få se hur en hjärtstartmaskin fungerar. Alla som allt en mycket bra kurs. Vi är väldigt nöjda.

- Kållebo Rehab o/ Familjehem AB

Tyckte det var en väldigt intressant kurs med bra och vettig information. Blev aldrig långtråkigt o dessutom hade du bra kontakt med gruppen". "Mycket bra HLR utbildning, tydliga instruktioner". "Utbildningen var väldigt bra och du utförde instruktionerna utmärkt. Väldigt bra att du även tog upp lägre åldrar och hur vi ska tänka då". "Tydligt och bra genomfört

- Samlade deltagarkommentarer
Sjömarkenskolan, Borås

Allt var bra! Det var lärorikt. Även han var tydlig, professionell och det var lätt att förstå instruktionerna." "Mycket bra. Roligt och givande!" "Det var väldigt pedagiskt. Han gick igenom var sak lugnt och metodiskt. Man fick tillfälle att öva på alla moment utan stress. Jag var väldigt nöjd!

- Samlade deltagarkommentarer
Höstvädersgatans förskola, Göteborg

Vill säga Tack ! Tack och tusen tack till. Suveränt , pedagogiskt, metodiskt samt praktiska övningar hela tiden . Super med så många övningsdockor . Absolut topp av alla utbildningar vi haft i barn hjärt och lung räddning. Super bra instruktör. Ni är bara bäst ☘🌺☘🌺☘

- Agnetha A.Johansson
Brandströmska förskolorna

"...jag är mycket nöjd med kursen, som höll ett perfekt tempo med mycket praktisk träning, så kommer självklart att varmt rekommendera Akutgruppen till alla som kan tänkas vara intresserade av era utbildningar. Så stort tack till er!"

- Eva Bylund
Bromma Stadsdelsförvaltning