Annons

Om Bakasockerfritt

Välkommen till Baka Sockerfritt!

 

 

Jag driver denna hemsida för att hjälpa dig att baka mer hälsosamt! Här kan du ta del utav recept bakade utan raffinerat socker och gluten, tips, fakta och inspiration i kombination med mer privata inlägg där du får lära känna mig som person bakom bloggen. I mitt receptarkiv kan du finna flera hundra olika slags recept - här finns något som passar alla! Jag har även en produktflik där du kan läsa om de vanligaste ingredienserna som jag använder mig utav.

 

I dagsläget arbetar jag med mina sociala medier och som receptkreatör. Jag har gett ut receptboken Baka Sockerfritt med Marja och receptboxen Baka med Mindre Socker, och även varit med i Tv4 Nyhetsmorgon

 

Lite bakgrundsinformation om mig är att jag är 29 år, bor i Nacka utanför Stockholm tillsammans med mina två barn och min man Artur. Jag har sedan jag var liten älskat och haft som hobby att baka. Även hälsa har varit ett stort intresse och kostinriktningar som lowcarb, raw, paleo och GI har inspirerat mig mycket. Jag kom under 2012 på idén om att kombinerade dessa två stora intressen och därmed föddes Baka Sockerfritt som koncept. Med Baka Sockerfritt vill jag visa att hälsosamt också kan vara gott och få inspirera andra till att baka hälsosamt. 

 

Vill du samarbeta med mig, bolla någon idé eller har något önskemål? Skriv gärna till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.!

 

Lämna en kommentar